Μετατροπείς Ισχύος | Solar Inverters
Ποιότητα για κάθε χρήση

Fronius

Επενδύστε στους εξαιρετικά ευέλικτους μετατροπείς ισχύος κορυφαίας ποιότητας του εργοστασίου FRONIUS.

Αποδοτικοί, αξιόπιστοι και πανίσχυροι, συνιστούν τη λειτουργική καρδιά κάθε Φ/Β συστήματος.

 

Σχεδίαση SnapINverter

Η εγκατάσταση και ο χειρισμός ενός Φ/Β μετατροπέα ισχύος δεν ήταν ποτέ τόσο εύκολη όσο με τη νέα γενιά μετατροπέων SnapINverter της Fronius. Οι μετατροπείς Fronius διακρίνονται για την εξαιρετική σχεδίασή τους, τις  άνετες διεπαφές χρήστη, αλλά και το ολοκληρωμένο πακέτο Τηλεμετρίας και Επικοινωνίας, το οποίο συμπεριλαμβάνεται σε όλες τις βασικές εκδόσεις. Με τον τρόπο αυτό, η εγκατάσταση και θέση σε λειτουργία, όπως και η καθημερινή λειτουργία και η τεχνική υποστήριξη, καθίστανται εξαιρετικά αποδοτικές τόσο σε χρόνο όσο και σε κόστος.

 

Μετατροπείς Ισχύος Fronius
Fronius Primo

Η σειρά transformerless μονοφασικών μετατροπέων Fronius Primo με ισχύ από 3.0 έως 8.2kW συμπληρώνει τέλεια τη γενιά SnapINverter της Fronius, καλύπτοντας πλήρως τις ανάγκες μικρομεσαίων κυρίως εγκαστάστασεων. Η καινοτομική σχεδίαση SuperFlex Design προσφέρει μέγιστη ευελιξία στη διαστασιολόγηση, ενώ το σύστημα προσαρμογής SnapINverter καθιστά την εγκατάσταση και τη συντήρηση ευκολότερη από ποτέ. Το στάνταρ πακέτο επικοινωνίας με διεπαφή WLAN ή Ethernet, οι δυνατότητες διαχείρισης ενέργειας, οι ποικίλες διεπαφές χρήστη και πολλά ακόμη χαρακτηριστικά καθιστούν τον Fronius Primo τον πλέον «επικοινωνιακό» μετατροπέα.

Fronius Primo Datasheet
Fronius Symo

Καλύπτοντας κατηγορίες ισχύος από 3.0 έως 20.0kW, η σειρά transformerless τριφασικών μετατροπέων Fronius Symo εξυπηρετούν Φ/Β συστήματα κάθε μεγέθους. Η υψηλή τάση λειτουργίας συστήματος, το ευρύ φάσμα τάσης εισόδου και οι δύο (2) MPP trackers διασφαλίζουν μέγιστη ευελιξία στη σχεδίαση συστήματος. Η στάνταρ διεπαφή σύνδεσης με το διαδίκτυο μέσω WLAN ή Ethernet και η ευκολία ολοκλήρωσης με τρίτα συστήματα καθιστούν τον Fronius Symo έναν από τους πιο «επικοινωνιακούς» και ευέλικτους μετατροπείς της αγοράς. 

Fronius Symo Datasheet
Fronius Galvo

Με ισχύ από 1.5 έως 3.1 kW, ο μονοφασικός Fronius Galvo αποτελεί την τέλεια λύση για οικιακές εγκαταστάσεις και είναι ιδιαίτερα κατάλληλος για συστήματα αυτοπαραγωγής.

Το ενσωματωμένο σύστημα ενεργειακής διαχείρισης επιτρέπει τη μεγιστοποίηση του οφέλους εξοικονόμησης, ενώ με ένα πλήθος έξυπνων λειτουργιών καθίσταται μελλοντικά συμβατός. Χάρη στη γαλβανική απομόνωση ο Fronius Galvo είναι κατάλληλος για Φ/Β πλαίσια κάθε τεχνολογίας.

Fronius Galvo Datasheet
Fronius Eco

Ο τριφασικός μετατροπέας Fronius Eco στις κατηγορίες ισχύος 25.0 και 27.0kW καλύπτει ιδανικά τις απαιτήσεις έργων μεγαλύτερης κλίμακας. Χάρη στον ευέλικτο σχεδιασμό SnapINverter, αυτός ο transformerless μετατροπέας εγκαθίσταται γρήγορα και εύκολα τόσο σε εξωτερικό όσο και σε εσωτερικό χώρο, θέτοντας νέα πρότυπα με την κλάση προστασίας IP66. Επιπλέον, οι ενσωματωμένες διπλές θέσεις ασφαλειών και η προαιρετική διάταξη προστασίας από υπερτάσεις, απαλλάσσουν από την ανάγκη εγκατάστασης κουτιών DC για τη συγκέντρωση των Φ/Β συστοιχιών.

Fronius Eco Datasheet

SOLARWATT

Η διασφάλιση της αξιοπιστίας και της μακροχρόνιας απόδοσης ενός φωτοβολταϊκού συστήματος είναι ζήτημα κατάλληλης επιλογής των επιμέρους τμημάτων του. Η SOLARWATT προσφέρει μετατροπείς ισχύος με 10-ετή εγγύηση από τον Γερμανό κατασκευαστή Steca με τα εξής χαρακτηριστικά:

  • Made in Germany
  • Νικητής στο τεστ του περιοδικού Photon με βέλτιστη απόδοση και μεγάλη διάρκεια ζωής (peak efficiency of 98.6% & European efficiency of up to 98.3%).
  • Εύκολη εγκατάσταση χάρη στην έξυπνη σχεδίαση και βάρος μόνο μεταξύ 9-12kg
  • Χαμηλή θερμοκρασία λειτουργίας
  • Πρακτικά αθόρυβη λειτουργία